Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
0620-999-00-66
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Garanciák

Garanciák

 Cascade klímaberendezéseinkre a garancia 2 év.

Az 5 éves teljes körű garancia feltétele a készülékek (díjmentes) regisztrációja. Valamint az évente kétszeri alkalommal elvégzett igazolt karbantartás.

További részletek: https://www.cascadeklima.hu/

 

A jótállási idő a termék átadásától, vagy az üzembe helyezésétől számított egy év.
A karbantartási naplóban feltüntetett kötelező karbantartások elvégzése esetén. 36 hónap. 

 

Fogyasztónak minősülő vásárlóink a termék átadásától (üzembe helyezésétől) számított 1 év időtartamban jótállási igénnyel, 3 év időtartamban kellékszavatossági igénnyel fordulhatnak az Eladóhoz, valamint a forgalomba hozataltól számított 2 év időtartamban termékszavatossági igénnyel fordulhatnak az Importőrhöz.

Az 6 éves teljes körű garancia feltétele a készülékek (díjmentes) regisztrációja. Valamint az évente kétszeri alkalommal elvégzett igazolt karbantartás.

További részletek: https://www.fisherklima.hu

Fogyasztónak minősülő vásárlóink a termék átadásától (üzembe helyezésétől) számított 1 év időtartamban jótállási igénnyel, 3 év időtartamban kellékszavatossági igénnyel fordulhatnak az Eladóhoz, valamint a forgalomba hozataltól számított 2 év időtartamban termékszavatossági igénnyel fordulhatnak az Importőrhöz.

Az 10 éves teljes körű garancia feltétele a készülékek (díjmentes) regisztrációja. Valamint az évente kétszeri alkalommal elvégzett igazolt karbantartás.

További részletek: https://www.fujitsuklima.hu

HD oldalfali mono és multi split klímaberendezésekre 3 év időtartamra kiterjeszti a kellékszavatossági kötelezettségét. Valamint az évente kétszeri alkalommal elvégzett igazolt karbantartás.
További részletek: https://www.hdklima.hu/

LG klímaberendezések garanciája 1 + 2 év.

AZ LG Magyarország 2015. június 15-től 10 év garanciát nyújt minden Magyarországon vásárolt LG Mono-split Inverteres légkondicionáló kompresszorára (ingyenes alkatrész biztosítás), amely nem foglalja magában a javítás munka- és kiszállási díját. Valamint az évente kétszeri alkalommal elvégzett igazolt karbantartás.
További részletek: http://www.lg.com/hu

A Midea Magyarország alap esetben regisztráció nélkül 1 év teljes körű garanciát biztosít.
Kiterjesztett 5 éves regisztráció esetén az alap 1 év garancia mellé + 4 ÉV EXTRA GARANCIÁT tud érvényesíteni (csak a Midea oldalfali lakossági monosplit készülékekre) Valamint az évente kétszeri alkalommal elvégzett igazolt karbantartás megléte esetén.

További részletek: http://www.midea.hu/guarantee

A Panasonic klímák garanciaideje 5 év.
2 év teljes körű garancia +3 év a kompresszor működésére. Valamint az évente kétszeri alkalommal elvégzett igazolt karbantartás.

Samsung klímaberendezések:

Regisztráció nélkül: 12 hónap teljes körű.
Regisztráció után: 36+24 hónap, (5 év kompresszor, 3 év teljes körű). A garancia érvényesítésének feltétele, az évi 1x-i számlával igazolt szakszerű karbantartás és a https://my.samsung.hu/termekregisztracio oldalon való termékregisztráció.

A 10 év garancia abban az esetben és azzal a feltétellel él ha a végfelhasználó megfizeti ennek egyszeri jelképes összegét ami
mono berendezések esetében 5 000,-Ft+Áfa/szett, multi berendezések esetében 10 000,-Ft+Áfa/szett és a Klíma General Kft.-vel karbantartási szerződést köt, ami évi
2 alkalommal történő számlával igazolható karbantartást jelent.

A Polar klímák garanciaideje 3 év.
A kompresszor működésére 5 év Valamint az évente kétszeri alkalommal elvégzett igazolt karbantartás.

A Mitsubishi készülékek garanciaideje 3 év.
Valamint az évente kétszeri alkalommal elvégzett igazolt karbantartás.

10 év garancia az alábbi esetben:

Kizárólag újonnan vásárolt Gree magasoldalfali klímaberendezések regisztrálhatóak. (cikkszám kezdete: GWH) A beltéri egység sikeres regisztrációja a vele azonos hűtőkörre kötött kültéri egységre is vonatkozik.Technológiai felhasználásra vásárolt (például: szerverhűtés; gyártás vagy termelés hűtése; magas gőz, vagy korrozív anyagokkal terhelt) vagy magas párakitettségű helyiségek hűtésére-fűtésére (például: medence- és pince térben, wellness helyiségben) alkalmazott berendezések nem regisztrálhatóak.A készülék telepítését érvényes klímaszerelési engedéllyel (adószámmal és NKVH engedéllyel) rendelkező magyarországi egyéni vállalkozó vagy gazdasági társaság végzi. A kiterjesztett jótállás a termékre és alkatrészeire értendő, a kiszállási és javítási szolgáltatásra vonatkozó igény kizárólag a beüzemelő cég felé érvényesíthető a vele kötött megállapodás feltételei szerint. A jótállás a készülék szakszerviz által történő karbantartásához kötött évi két alkalommal. A 10 éves időtartamba beletartozik a 3 év alap jótállás is. A jótállás kezdő időpontja az üzembe helyezés napja. Ha az üzembe helyezés a vásárlást követő hat hónapon túl történik, akkor a jótállás kezdő időpontja a termék vásárlásának a napja lesz. Amennyiben valósággal nem egyező adatokkal történik a regisztráció, még sikeres regisztráció esetén is a kiterjesztett jótállás azonnali megszüntetését vonja maga után.

További információk: https://gree-magyarorszag.hu/kiterjesztett-jotallas/