Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
0620-999-00-66

Szerelési árak

Az alábbi szerelési árak tájékoztató jellegűek, nem minősül ajánlatnak. Pontos árat a helyszíni felmérés után tudunk adni.

Keresse kollégánkat: 06-70-678-9782

 

Megrendelés esetén a teljes felmérési díjat jóváírjuk, mely 4.900,- Ft + Áfa
(A FELMÉRÉS DÍJÁTÓL ELTEKINTÜNK, amennyiben a klímaszerelést a helyszíni felmérés alkalmával nem tartjuk kivitelezhetőnek.)

 

Nálunk vásárolt oldalfali klíma felszerelésének és beüzemelésének díja 59.900,- Ft + Áfa  3 méteres csőszakaszig.

Balkon nélküli társasházak esetén a szerelési díj 79.900,- Ft + Áfa 3 méteres csőszakaszig.

(a máshol vásárolt oldalfali klíma felszerelési díja: 79.900,- Ft + Áfa), mely az alábbiakat tartalmazza:


  • - kiszállás

  • - készülék helyszínre szállítása

  • - szereléshez szükséges anyagköltség 3 méteres csőszakaszig (vegytiszta csőpár, szigetelés, kábelek, kondenzvíz csövek és idomok, kábelcsatorna 3 db idommal, 400 mm-es kültéri tartókonzol)

  • - munkadíj: maximum 2 db faláttörés elkészítése (1 válaszfal és 1 külső fal), kültéri és beltéri egység felszerelése, vákuumozás, elektromos bekötés kiépítése aljzatba max. 5 méterig*

  • - beüzemelési jegyzőkönyv (garanciajegy) kitöltése és érvényesítése

  • - takarítás

 

 A 3 métert meghaladó csőszakaszok esetén minden megkezdett méter 7.900,- Ft + Áfa, mely minden szükséges anyagot és munkadíjat tartalmaz.

Extrém körülmények esetén, ahol a helyszín létrával nem megközelíthető, az alpin technikás kivitelezés, vagy emelőkosaras autó használatát a fenti díjak nem tartalmazzák!

Klímák karbantartása 10.000,- Ft + Áfa. A nálunk vásárolt és Cégünk által telepített klíma telepítés utáni esedékes karbantartás díja 8000,-Ft +Áfa.

Kivitelezést és helyszíni felmérést Budapesten és annak 20 km-es körzetében tudunk vállalni.

Társasházba történő klímaszerelés esetén a társasházi hozzájárulási nyilatkozatot szükséges bemutatni, ez után tudjuk megkezdeni a klíma elhelyezését.

 

* Az elektromos bekötés kialakítása minden esetben dugvillával, konnektorba történik. Az elektromos csatlakozás kiépítését egyéni igények esetén villanyszerelő szakemberrel kell kiépíttetni.